Antena Meniu Search
x

Video Cazare fără curent electric pentru sute de turişti cazaţi la un hotel din Mamaia: "Nici liftul n-a mers, nici aerul condiționat; nu s-a putut dormi de zăpușală"

Sute de turişti cazaţi la un hotel din Mamaia au stat o noapte întreagă fără curent electric. Mulţi dintre ei cu copii mici, oamenii s-au trezit că li se strică mâncarea în frigider. De aer condiţionat nici nu s-a mai pus problema. Când nici a doua zi nu s-a rezolvat problema, spiritele s-au încins şi conflictul a fost calmat de poliţişti. Compania de electricitate susţine că a intervenit cât de rapid a putut.

de Redactia Observator

la 21.07.2021, 16:12

Vezi și

În miez de noapte, în loc să se odihnească, turiştii unui hotel de două stele din Mamaia îşi cer banii de vacanţă înapoi. Fără curent electric de la ora 20.00, oamenii au ieşit nervoşi din camerele în care era deja o căldură insuportabilă. Răsăritul i-a găsit pe turişti în aceeaşi situaţie.

Turist: De ieri nu avem lumină. Nu putem să ne ţinem nimic în frigider. Nu avem aer condiţionat. Nu avem absolut nimic. 

Turistă: Nici liftul n-a mers, nici aerul condiționat, nu funcționa absolut nimic. Cine a putut să doarmă? Că nu s-a putut dormi de zăpușală ce era în cameră. Sejurul meu, împreună cu soțul, a costat 3.800 de lei, pentru 7 nopți. 

Până la scandal şi chemat poliţia a fost doar un pas. Doar că amenzile au fost chiar pentru turişti.

Pe acelaşi subiect

Turist: În loc să vorbească cu managerul să ne rezolve problema, ne legitimează pe noi să ne dea sancţiuni

Reporter: Pentru ce?

Turist: Pentru că nu purtăm mască!

Hotelul dă vina pe compania de electricitate, care nu ar fi intervenit la timp să repare transformatorul care s-a defectat aseară. Patru hoteluri ar fi rămas fără curent. Compania de electricitate nu a răspuns solicitării Observator pentru un punct de vedere. 

Şefă recepţie hotel: Am tot făcut sesizări, însă aseară nu s-a deplasat niciun echipaj

Abia astăzi, la mai bine de 14 ore de la pana de curent, au apărut electricienii. Au remediat problema pentru... zece minute. 

Turistă: S-a oprit iar curentul, în timp ce stăm de vorbă. Iar a picat curentul. 

Au mai trecut încă două ore până s-a rezolvat. Oamenii spun că vacanţa lor a fost compromisă şi ameninţă că vor da hotelul în judecată, căci la tarifele pe care le percepe, de 400 de lei pe noapte, ar fi trebuit să aibă generator. 

Şefă recepţie hotel: Nu are generator care să acopere toată energia

Hotelul promite că va restitui banii de cazare sau va prelungi sejurul cu încă o zi pentru turiştii afectaţi. 

Reacţia Enel

În urma incidentului semnalat în data de 20.07.2021, la ora 01:00 dimineața, de reprezentanții Hotelului Aurora din Mamaia, echipe ale E-Distribuție Dobrogea au intervenit și au realimentat cu energie electrică clientul în cel mai scurt timp cu putință. Avaria a apărut din cauza consumului ridicat de electricitate, mult peste puterea avizată pentru instalația aparținând Hotel Aurora.  Pentru siguranța în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, le recomandăm clienților să-și asigure o putere declarată în instalații care să fie adaptată nevoilor reale de consum ale acestora.”, spun reprezentanţii Enel.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Fii Observator » Cazare fără curent electric pentru sute de turişti cazaţi la un hotel din Mamaia: "Nici liftul n-a mers, nici aerul condiționat; nu s-a putut dormi de zăpușală"