Antena Meniu Search
x

Video Chef de pomină cu angajaţi ai primăriei, într-o comună din Olt cu incidenţă de peste 20 la mie. Imaginile i-au dat de gol

Petrecere de pomină într-un bar din comuna Coteana, judeţul Olt. De la distracţie nu s-au dat în lături nici unii aleşi şi angajaţi ai Primăriei, deşi rata de incidenţă este de peste 20 de cazuri la mia de locuitori.

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 13:57

Vezi și

A fost petrecere mare într-un bar din comuna Coteana, judeţul Olt. Chiar dacă suntem în pandemie, iar rata de infectare în localitate este de peste 20 de cazuri la mia de locuitori, la chef au participat şi unii aleşi şi angajaţi ai Primăriei. 

A plouat cu amenzi după petrecere

Imaginile cu distracţia au apărut şi pe reţelele de socializare, aşa că poliţiştii s-au sesizat şi au aplicat sancţiuni. Organizatorul evenimentului şi administratorul localului s-au ales cu o amendă de 5.000 de lei fiecare.

Şi ceilalţi petrecăreţi au fost sancţionaţi. Poliţiştii au dat în total 19 amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Chef de pomină cu angajaţi ai primăriei, într-o comună din Olt cu incidenţă de peste 20 la mie. Imaginile i-au dat de gol