Antena Meniu Search
x

Video Coadă de aproape 5 kilometri la vama Negru Vodă. Turiştii sunt nevoiţi să aştepte mai bine de 50 de minute

Punctul de trecere a frontierei din Bulgaria câtre România, pe la Negru Vodă, este sufocat de maşini. Vineri, în jurul orei 14:20, coloana de maşini cu turişti depăşea cinci kilometri.

de Mihaela Uretu

la 06.08.2021, 15:07

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

"Coadă de aproape 5 km în vama Negru Vodă. Pentru cei care vin din Bulgaria către România. Lumea a început să joace tenis. Se aşteaptă de foarte mult timp",  ne-a sesizat un şofer aflat în coloana de maşini.

Imaginile au fost surprinse chiar la vama Negru Vodă, acolo unde la începutul săptămânii zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. În replică, un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.

Potrivit datelor furnizate de către poliția de frontieră, la punctul de trecere de la Negru Vodă timpul de aşteptare este de aproape o oră. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Coadă de aproape 5 kilometri la vama Negru Vodă. Turiştii sunt nevoiţi să aştepte mai bine de 50 de minute