Antena Meniu Search
x

Cum a reușit un bărbat să fure bijuterii dintr-un magazin din Cluj. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere

O clipă de neatenţie a vânzătoarei şi mult tupeu. Atât i-a trebuit unui bărbat din Cluj-Napoca ca să fure dintr-un magazin mai multe bijuterii. 

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 14:22

Vezi și

Hoţul a intrat în magazin împreună cu o femeie şi, în timp ce aceasta o ţinea ocupată pe vânzătoare, bărbatul a furat cinci brăţări şi un lănţişor, în valoare totală de aproximativ 600 de lei. După ce le-a băgat în buzunar, i-a spus vânzătoarei că se uită la bijuterii pentru că ar vrea să-i cumpere o brăţară iubitei sale. 

S-a declarat nemulţumit de ofertă, dar a ieşit din magazin cu bijuteriile în buzunar, urmat la scurt timp şi de femeia care l-ar fi ajutat. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere, iar vânzătoarea păgubită a făcut apel la cei care îl recunosc pe bărbatul din imagini, să sune la poliţie. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Cum a reușit un bărbat să fure bijuterii dintr-un magazin din Cluj. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere