Antena Meniu Search
x

Video Delfin eşuat, pe plaja Vadu, salvat de un şofer de TIR aflat în concediu

Un delfin care a eşuat pe plaja Vadu, din judeţul Constanţa, a fost salvat de un şofer de TIR aflat în concediu pe litoral.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 14:04

Vezi și
  • Şoferul de TIR a salvat delfinul din a patra încercare.

Iniţial, când a văzut superbul exemplar pe mal, bărbatul a crezut că delfinul şi-a pierdut viaţa însă, când s-a apropiat de acesta, şi-a dat seama că delfinul încă trăieşte.

Bărbatul, care ne-a trimis şi câteva imagini via Fii Observator, a avut, iniţial, trei tentative de a direcţiona delfinul dinspre mal către apă, însă toate cele trei tentative au fost sortite eşecului. Asta pentru că, de fiecare dată, delfinul, dezorientat, s-a întors la mal.

Reacţia şoferului de TIR, după ce a salvat delfinul

În cele din urmă, bărbatul a luat o decizie radicală. S-a dezbrăcat de haine, a intrat în apa rece şi a direcţionat mai abitir delfinul, salvându-i acestuia viaţa.

Deşi s-a resimţit din cauza apei reci, bărbatul a avut puterea să ne transmită că "am îngheţat, dar a meritat. O zi fantastică din viaţa mea".

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Delfin eşuat, pe plaja Vadu, salvat de un şofer de TIR aflat în concediu