Antena Meniu Search
x

Video Elevă de 13 ani, bătută de trei colege: "Stai aşa, nu pleci nicăieri"

Nici bine nu a reînceput şcoala că agresiunile dintre elevi au reapărut. O elevă în vârstă de 13 ani a fost bătută de alte trei fete. Incidentul a avut loc în oraşul Dărmăneşti din Bacău. Un martor a filmat întreaga scenă şi a publicat incidentul pe Internet. Imaginile ne-au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 17.02.2021, 13:28

O fată de 13 ani a fost bătută de alte trei colege în staţia de autobuz Vezi și
  • Fată de 13 ani, bătută cu bestialitate de trei colege
  • Incidentul a ajuns în atenţia poliţiei
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator

Totul s-a întâmplat într-o staţie de autobuz, în apropierea şcolii din Plopu. Fata a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele de către cele trei fete. Deşi mai mulţi tineri a fost martori la acest incident, aceştia au asistat impasibili la bătaie. Ba mai mult, răceau văzând cele întamplate. 

"I-a dat, i-a dat. Dă-o jos că te plesnesc! Lasă-mă! Stai aşa! Ţine-o! Stai aşa, nu pleci nicăieri. Au! Lasă geanta aia odată!"

 La un moment martorii le roagă pe fete să o lase în pace pe adolescenta care se văita de durere atunci când era lovită cu picioarele. "Lăsați-o, mă. Gata tu. Gata!", strigau aceștia. Totuși, bătăușele au continuat să o lovească pe fată şi să o tragă de păr. 

Incidentul a ajuns în atenţia Poliţiei

După ce filmarea a ajuns pe reţelele de socializare poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis dosar penal. Oamenii legii au informat şi conducerea şcolii despre incident. 

Cătălina Păduraru, inspector principal IPJ Bacău: ”În referire la imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, a fost informată conducerea unității de învățământ despre aspectele constatate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la data de 12 februarie a.c, într-o stație de autobuz din Dărmănești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, trei minore, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, ar fi agresat o elevă de 13 ani.” 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Clara Mihociu și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Elevă de 13 ani, bătută de trei colege: "Stai aşa, nu pleci nicăieri"