Antena Meniu Search
x

Video Femeie blocată timp de 9 ore într-o crăpătură dintr-un bloc, după ce a încercat să salveze o pisică în toiul nopţii

Situaţie incredibilă în Capitală! Pompierii au intervenit să salveze o femeie care a rămas blocată într-un spaţiu foarte îngust, de nici 30 de centimetri, dintre două blocuri. Aceasta ar fi intrat acolo ca să salveze o pisică. Salvatoriii au fost nevoiţi să spargă peretele ca să o scoată afară. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 27.12.2021, 15:56

Vezi și

Femeia a fost scoasă de către pompieri după o intervenţie extrem de dificilă. Nici militarilor nu le-a venit să creadă în momentul în care au ajuns în sectorul 5 ce misiune au de îndeplinit. 

Aceasta a rămas blocată într-un rost de dilataţie care avea o lăţime de cel mult o palmă şi jumătate. Femeia ar fi rămas blocată în această dimineaţă, în jurul orei 3 jumătate, 4. Le-a spus pompierilor că a venit tocmai pentru a salva o pisică. Numai că a rămas blocată.

Vecinii au auzit ţipetele, au alarmat pompierii. Aşadar femeia a stat multe ore blocată, pompierii au venit în această zonă şi au muncit mai bine de şapte ore şi jumătate pentru a încerca să o salveze pe femeie.

Au încercat tot felul de măsuri: au ţinut non-stop legătura cu femeia, i-au dat apă, au venit inclusiv cu sticle de ulei pentru a încerca să îi ungă mâinile şi apoi să o tragă. A fost totul în zadar. Au fost nevoiţi să spargă un perete aflat în acest subsol al blocului. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Femeie blocată timp de 9 ore într-o crăpătură dintr-un bloc, după ce a încercat să salveze o pisică în toiul nopţii