Antena Meniu Search
x
LIVE

"Hai mă toţi pe el! Prinde-l, mă!". Un român beat a creat haos la bordul unui avion WizzAir. Bărbatul s-a dezlănţuit după ce a consumat o sticlă de tărie

Un bărbat băut bine a creat haos, seara trecută, într-un avion ce venea de la Copenhaga şi urma să aterizeze pe aeroportul din Otopeni, de lângă Bucureşti. După ce a consumat o sticlă de tărie, individul a devenit recalcitrant şi a început să-i înjure pe ceilalţi pasageri. Mai mulţi bărbaţi, inclusiv însoţitorii de zbor au încercat să-l liniştească şi să-l imobilizeze. Cum n-au reuşit, piloţii au solicitat intervenţia forţelor de ordine. În cele din urmă, scandalagiul a fost încătuşat şi luat de poliţiştii de frontieră la aterizare.

De Redactia Observator la 25.03.2022, 10:57
Vezi și

"Băi, lache! Cheamă comandantul să-mi deschidă cătuşele, băgami-aş ****!" 

Cu aproape douăzeci de minute înainte de aterizare, bărbatul s-a dezlănţuit. După ce băuse tot zborul, a început să vorbească singur, apoi a devenit recalcitrant şi ar fi înjurat pasagerii.

Mai mulţi bărbaţi, inclusiv însoţitorii de zbor au încercat să-l liniştească şi să-l imobilizeze: "Haide mă toţi pe el! Pune mâna pe el! Stai aşa! Prinde-l, mă!".

"Ăia doi care au venit aici, vreau să le ştiu numele! Alo, tu răspunzi cu mama ta şi cu tatăl tău, măi copilule", se aude, apoi, scandalagiul.

Pe acelaşi subiect

Pasagerul beat a fost încătușat și reținut de polițiști, după aterizarea avionului pe Otopeni

Avionul a aterizat la ora 21 şi 25 de minute pe Aeroportul Otopeni. Echipajul zborului a fost cel care a solicitat de urgenţă, prin turnul de control, intervenţia Poliţiei de Frontieră la bordul aeronavei. 

"Lumea mă aplaudă, pentru că eu am fost în stare să-mi dau viaţa pentru România!", strigă individul.

A urmat intervenția polițiștilor și încătușarea:

- "Pe burtă, pe burtă! Vezi că dacă n-ai deschis cătuşele în maxim câteva minute, voi fi mort! Deschide-le şi ce vrei tu aia fac, nu-i problemă".

- "Au! Au!"

- "Haide, nu mai ţipa, că ţipi degeaba!"

- "Au! Băi, salvarea! Băi stai pe bazinul meu, bazinul meu e spart! Bazinul meu e spart de forţele speciale!"

La aeroport a fost solicitată şi o trupă anti-tero, dar şi o ambulanţă.

În urma incidentului nimeni nu a fost rănit, iar asupra bărbatului nu au fost găsite arme albe sau obiecte periculoase. Bărbatul de 44 de ani a fost preluat de Poliţiştii de Frontieră, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal. Acum, individul recalcitrant riscă să petreacă ani grei după gratii.

Reacția companiei Wizz Air, după incident

"Wizz Air confirmă că echipajul aeronavei care opera zborul W6 3114 de la Copenhaga la București a solicitat ajutorul Poliției după ce un pasager în stare de ebrietate a devenit indisciplinat și a început o altercație în timpul aterizării. Echipajul a acționat conform procedurilor standard de securitate și aeronava a aterizat în siguranță. Pasagerul indisciplinat a fost preluat de autorități, iar restul călătorilor au fost debarcați conform procedurilor normale.

În posesia pasagerului indisciplinat nu au fost găsite obiecte periculoase. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați de această situație, dar siguranța și securitatea pasagerilor, echipajului și aeronavelor rămân prioritatea numărul unu pentru companie", se arată în comunicatul Wizz Air.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » "Hai mă toţi pe el! Prinde-l, mă!". Un român beat a creat haos la bordul unui avion WizzAir. Bărbatul s-a dezlănţuit după ce a consumat o sticlă de tărie