Antena Meniu Search
x

Video Imagini bizare surprinse într-un apartament din Constanţa. O femeie s-a trezit cu apă albastră la robinet: "Îmi e teamă să mai folosesc apa"

Imagini bizare au fost surprinse într-un apartament din Constanţa. O femeie s-a trezit că îi curge apă albastră la robinet. Femeia spune că obişnuia să folosească destul de des apa de la robinet pentru mâncare sau ca să spele fructele şi legumele, dar acum se teme. 

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 10:42

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Femeia a vrut să îşi spele vasele în momentul în care a făcut descoperirea. Imaginile bizare cu apa albastră au ajuns în scurt timp pe reţelele de socializare şi se pare că femeia nu este singura persoană din Constanţa care s-a confruntat cu această problemă. Mai mulţi oameni se plâng că au trecut prin situaţii similare. 

"Am păţit şi eu acum vreo lună! M-am uitat de câteva ori, credeam că nu văd bine!", "Nu ştiu dacă să plâng sau să râd. E combinaţie că nu îţi mai trebuie detergent de vase.", "Apa când întâlneşte un ACID se colorează în verde! Grijă mare! Luaţi o sticlă, filmaţi operaţiunea ca să puteţi avea proba în instanţă dacp va fi nevoie!", sunt doar o parte din comentariile primite la respectiva postare. 

"Astăzi, la ora 11 când am vrut să îmi spăl ceaşca de cafea, am dat drumul la apă şi a început să curgă apă albastră. Am oprit-o pentru că nu ştiam ce s-a întâmplat, m-am dus la un alt robinet, am dat drumul şi tot albastră venea şi m-am hotărât să iau o probă să duc ca să văd ce se întâmplă. A curs vreo 10 minute aşa albastră, am oprit-o, după o ora-două iar am dat drumul şi iar a venit puţin albastră, dar s-a limpezit mai repede. Adică, după vreun litru-două. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa. De 17 ani stau aici şi nu mi s-a mai întâmplat." , spune femeia cu privire la incident. 

Potrivit celor de lacompania de apă din Constanţa, se pare că în zonă conducta de apă ar fi fost avariată şi din această cauză a fost afectată şi calitatea apei.  În realitate, una dintre explicaţii pentru această anomalie ar fi ca unul dintre vecinii femeii să aibă un aşa-numit bypass, adică o trecere de la apa caldă la apa rece prin mașina de spălat şi astfel să fii fost afectată şi conducta de apă a vecinilor. Însă femeia spune că are cămin propriu. 

Pe acelaşi subiect

"Nici conectată nu sunt cu altcineva. Să zic că ar depinde de acest factor. Am cămin propriu. Cei de la compania de apă m-au apostrofat cumva că am postat. Eu am postat în speranţa că va vedea lumea ce apă curge la robinet şi poate mai sunt cazuri cărora li s-a întâmplat aşa ceva. Voi duce apa aceasta la probă să vedem ce conţine. Folosesc apa la spălat fructe, legume, la mâncare, dar acum chiar îmi e teamă să o folosesc. Vol folosi apa îmbuteliată.", a mai spus femeia. 

Anul trecut mai bine de 400 de persoanse din staţiunea Râşnov, judeţul Braşov au fost infestate cu norovirus după ce ar fi băut apă contaminată de la robinet. 

- material realizat cu ajutorul repoterului Observator  Andreea Filip -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Fii Observator » Imagini bizare surprinse într-un apartament din Constanţa. O femeie s-a trezit cu apă albastră la robinet: "Îmi e teamă să mai folosesc apa"