Antena Meniu Search
x

Video Imagini de groază pe Calea Rahovei, după ce un tramvai plin cu călători a luat foc: "Bubuia acolo cu noi!"

Momente de panică, ieri, într-un tramvai din Capitală. Vehiculul s-a umplut de fum după un scurt circuit al firelor electrice. Călătorii au reuşit să iasă şi să fugă la timp pentru a evita o explozie produsă la punctul de contact al vehiculului cu cablurile.

de Redactia Observator

la 19.08.2021, 08:39

Vezi și

Apoi, un transformator a luat foc, umplând toată zona de fum. Circulaţia tramvaielor a fost paralizată ore în şir. 

Ieşiţi afară că a luat foc!

Mamă! Îţi dai seama dacă mai stăteam puţin acolo! 

Bubuia acolo cu noi! A luat foc tramvaiul cu noi! 

Pe acelaşi subiect

Pasagerii au auzit pocnituri, tramvaiul s-a oprit brusc, s-au deschis uşile şi din fericire cu toţii au reuşit să coboare şi să se îndepărteze. În imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum toată lumea fuge în stradă. Zona este învăluită rapid într-un nor negru de fum, iar şoferii, de frică... încep să claxoneze. 

Nu se mai vede nimic!

Firele de alimentare au fost agăţate, s-au rupt şi au căzut pe calea de rulare a tramvaielor

Mai apoi, transformatorul reţelei electrice a luat foc. Pompierii au reuşit să stingă rapid flăcările până să se extindă şi la o maşină din apropiere.

Brinduşa Raeceanu - PR STB: În jurul orei 17 şi 30 de minute s-a produs un scurtcircuit la reţeaua de contact a tramvaielor pe Calea Rahovei. Din acest motiv s-a produs blocarea circulaţiei tramvaielor din liniile 32 şi 8, pe ambele sensuri. 

Pentru preluarea călătorilor s-a format o linie temporară de autobuze. Echipele de intervenţie au remediat problema în două ore. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Imagini de groază pe Calea Rahovei, după ce un tramvai plin cu călători a luat foc: "Bubuia acolo cu noi!"