Antena Meniu Search
x

Video Incendiul de la depozitul de materiale plastice din Alba Iulia a fost stins după 5 ore. Peste 80 de pompieri din 6 judeţe au participat la acţiune

Incendiul care a cuprins ieri depozitul de deşeuri reciclabile de lângă Alba Iulia a fost stins după cinci ore. Peste 80 de pompieri din 6 judeţe au fost mobilizaţi pentru a se lupta cu flăcările. În tot acest timp, 3 mii de tone de deşeuri au ars, iar din cauza fumului gros, oamenii din zonă au fost avertizaţi prin Ro Alert să stea în case.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 09:23

Vezi și

Pompierii par copleşiţi în faţa flăcărilor uriaşe. Incendiul care a pornit în incinta depozitului de materiale reciclabile, de la marginea oraşului Alba Iulia, s-a extins cu rapiditate. Sunt 3.000 de tone de materiale plastice aici. Însă ce-i îngrijorează pe pompieri şi poliţişti este că flacăra arde în apropierea unei staţii de carburanţi.

Oamenii aflaţi în imediată apropiere au fost îndepărtaţi de poliţişti. De asemenea, locuitorii din Alba Iulia au primit mesaje prin Ro-Alert să stea departe de zona afectată şi să ţină geamurile închise. "La momentul de faţă nu există persoane rănite, şi suntem în permanentă legătură cu colegii de la ISU, poliţie şi jandarmerie", a transmis un reprezentant al Gărzii de Mediu.

Trei mii de tone de deşeuri au ars

Pentru a domoli flăcările, 80 de pompieri din 6 judeţe au fost mobilizaţi în Alba Iulia. Acţiunea lor i-a impresionat pe martori. "Va pot spune că pentru localiozarea şi lichidarea incendiului pompierii au lucrat aproximtiv 3 ore, în momentul de faţă se continuă acţiunile de lichidare a  focarelor de incendiu", transmite Ovidiu Costea, reprezentant ISU. 

Încă două ore a mai durat până când ultimele focare au fost stinse. Incendiul nu s-a soldat cu victime, însă 11 mii de metri pătraţi din depozit au fost afectaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiul de la depozitul de materiale plastice din Alba Iulia a fost stins după 5 ore. Peste 80 de pompieri din 6 judeţe au participat la acţiune