Antena Meniu Search
x

Video Imagini de la scoaterea din prăpastie a tirului care a rămas suspendat deasupra unei râpe în Orşova

Au apărut noi imagini de la scoaterea tirului care a rămas suspendat deasupra unei râpe marţi dimineaţa. Incidentul a avut loc în Orşova.

de Mihaela Uretu

la 10.09.2021, 16:37

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Accidentul s-a produs marți dimineața, iar reprezentanții SRCF Timișoara au întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact între stațiile Orșova - Vârciorova, pentru a asigura accesul și intervenția pompierilor pentru a-l scoate pe șofer din cabina TIR-ului. 

Şofer a scăpat ca prin minune după ce a rămas suspendat cu TIR-ul deasupra unei prăpastii, în Orşova. Cât timp a durat intervenţia de salvare, bărbatul, dar şi pompierii au fost în pericol. Camionul atârna la zece metri în aer, într-un echilibru fragil.

Darius s-a ocupat de operaţiunea de scoatere a autotrenului şi ne-a trimis imaginile pe Fii Observator. 

Martor via Fii Observator: În filmări este operațiunea de scoatere a autotrenului din prăpastia de 25 de metri. Operațiunea a durat 8 h, traficul a fost blocat 1 h. A fost risc de cădere pe calea ferata. Tirul a fost scos abia a 2-a zi, iar cuprul a fost încărcat de acolo a 3-a zi.Cuprul. A venit un alt tir venit din Polonia.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Imagini de la scoaterea din prăpastie a tirului care a rămas suspendat deasupra unei râpe în Orşova