Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice pe o cale ferată din Brașov: Un cioban a murit, alături de 20 dintre oile pe care le păzea, după ce a fost spulberat de un tren

Sfârșit dramatic pentru un cioban. Bărbatul a murit, alături de 20 dintre oile pe care le păzea, după ce a fost spulberat de tren în zona localității Prejmer, din județul Brașov, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

de Monica Palade

la 20.01.2023, 17:57

Vezi și

Imaginile șocante de după impact ne-au fost trimise de un martor pe platforma Fii Observator. Bărbatul nu a avut nicio șansă de surpaviețuire. În plus, multe dintre animalele care au supraviețuit sunt rănite grav. Accidentul a avut loc vineri după-amiaza. Trenul implicat în tragedie era de călători și circula de la București la Târgu Mureș.

Ce spun polițiștii

La data de 20.01.2023, în jurul orei 15.30, dispeceratul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov a fost sesizat, prin apel de urgenta, cu privire la faptul că trenul Inter-Regio nr. 1645, care circula pe relatia de calea ferată București- Târgu Mureș, în zona localitatii Prejmer (iesire spre localitatea Ozun, Covasna), a lovit o turma de ovine și un bărbat care se deplasa cu acestea. În urma evenimentului s-a produs accidentarea mortala a bărbatului și a mai multor ovine (aproximativ 20).

Din primele cercetări s-a stabilit ca persoana decedată ar fi fost surprinsă și accidentată de locomotiva trenului, în timp ce traversa calea ferată împreună cu turma de ovine.

Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, in vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Imagini dramatice pe o cale ferată din Brașov: Un cioban a murit, alături de 20 dintre oile pe care le păzea, după ce a fost spulberat de un tren