Antena Meniu Search
x

Video Incendiu în cartierul Militari. Un magazin de haine din Piaţa Veteranilor a luat foc

Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un magazin de haine din Piaţa Veteranilor din Sectorul 6 al Capitalei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imaginele de la incendiu au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 14.04.2021, 16:54

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Incendiul a izbucnit la ora prânzului într-un magazin de haine, din cartierul Militari. Fumul gros care s-a ridicat astăzi, deasupra pieţei Veteranilor i-a îngrijorat teribil pe locuitorii din zonă. Din imagini se vede cum oamenii care erau în acel moment în piaţă fugeau dezorientaţi de frică să nu li se întâmple ceva. 

Martorii au transmis pe Fii Observator că incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00. Oamenii care locuiesc în apropiere ne-au povestit că le-a atras atenţia zgomotele făcute de sirenele maşinilor de pompieri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, incendiul a cuprins o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, fiind localizat şi neexistând posibilitatea ca flăcările să se extindă.

Din fericire, focul a fost stins și nu există victime. Persoanele care se aflau în acel moment în piaţă au fost îndepărtate.

- material realizat cu imagini primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Incendiu în cartierul Militari. Un magazin de haine din Piaţa Veteranilor a luat foc