Antena Meniu Search
x

Incendiu la clădirea APACA din Capitală, cu degajări mari de fum. Focul a fost lichidat, nu sunt victime

Incendiul izbucnit, luni, la etajul patru al clădirii APACA a fost lichidat, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. Incendiul s-a manifestat într-o cameră, pe aproximativ 20-25 mp. Au ars material lemnos şi maculatură.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 13:09

Vezi și

Un incendiu a izbucnit, luni, la etajul al patrulea al clădirii APACA din Sectorul 6 al Capitalei, fiind degajări mari de fum. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale şi s-au format echipe de căutare-salvare, până în prezent nefiind semnalate victime. Incendiul a fost localizat şi lichidat.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că se intervine pentru stingerea unui incendiu produs la etajul patru al clădirii APACA, relatează news.ro."Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. Acţionăm cu 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 SMURD, o descarcere şi o autoscară", a arătat sursa citată.

Au fost constituite echipe de căutare-salvare şi se acţionează din interiorul clădirii pentru stingerea focului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Incendiu la clădirea APACA din Capitală, cu degajări mari de fum. Focul a fost lichidat, nu sunt victime