Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic într-un bloc din Râmnicu Vâlcea. Pompierii intervin cu şase autospeciale

Pompierii din Râmnicu Vâlcea sunt în alertă maximă, după ce un incendiu puternic a izbucnit într-un bloc, iar la faţa locului au fost mobilizate, până acum, nu mai puţin de şase autospeciale.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 26.04.2022, 15:36

Incendiul a distrus o mare parte din acoperişul unui bloc din Râmnicu Vâlcea
Incendiul a distrus o mare parte din acoperişul unui bloc din Râmnicu Vâlcea
  • Pompierii din Vâlcea au solicitat ajutorul colegilor din alte judeţe pentru a stinge incendiul din cartierul Ostroveni.

Primele informaţii arată că incendiul a izbucnit într-un apartament din partea superioară a unui bloc situat în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Deocamdată nu au fost anunţate victime, însă în mod cert vorbim de pagube însemnate, mai ales că focul s-a extins şi la acoperişul blocului.

Deja a fost afectată o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi din acoperişul blocului, în ciuda faptului că pompierii din Râmnicu Vâlcea s-au mobilizat la faţa locului cu şase autospeciale. Mai mult, conform informaţiilor obţinute de Alin Stan, corespondent Observator, se intervine de pe ambele părţi ale blocului cu două autoplatforme de lucru la înălţime care sunt alimentate în sistem navetă de la sursa de apă existentă în apropiere.

Pompierii din Vâlcea au cerut ajutor de la colegii din alte judeţe

Imaginile transmise de un telespectator fidel, prin intermediul Fii Observator, arată că intervenţia pompierilor este una extrem de dificilă, mai ales din cauza faptului că apa nu pare să aibă o presiune potrivită pentru a se lucra la o asemenea înălţime.

Pe acelaşi subiect

De altfel, există informaţii conform cărora pompierii din Vâlcea au solicitat deja ajutorul colegilor din alte judeţe, de teamă ca incendiul să nu se propage şi să cuprindă şi alte apartamente din clădirea respectivă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Fii Observator » Incendiu puternic într-un bloc din Râmnicu Vâlcea. Pompierii intervin cu şase autospeciale