Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic la un centru de colectare deşeuri din Chitila. Fumul gros se vede de la zeci de kilometri. A fost emis un mesaj Ro-Alert

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un centru de reciclare a deşeurilor din Chitila, manifestându-se cu degajări mari de fum.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 17:56

Vezi și

Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere, ulterior numărul acestora fiind suplimentat. Suprafaţa afectată este de 1.000 de metri pătraţi. Populaţia a fost avertizată prin mesaj Ro-Alert să evite zona. Dispozitivul de intervenţie la incendiul de la centrul de colectare deşeuri din Chitila a fost suplimentat, iar pentru stingerea focului au fost alertate nouă autospeciale de stingere şi şase cisterne.

S-a emis Ro-Alert

"Stivele cu deşeuri au 10 metri înălţime. Se acţionează pentru stingere şi pentru limitarea propagării", a informat vineri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF). De asemenea, a fost emis şi un mesaj prin sistemul RO-ALERT, care avertizează oamenii să evite zona REMAT Holding Chitila şi să lase libere căile de acces pentru intervenţia pompierilor.

În urmă cu doar o lună, a mai fost un incendiu. Atunci s-a manifestat cu flacără deschisă și mari degajări de fum la vegetația uscată și la gunoiul menajer din incinta locației, pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Incendiu puternic la un centru de colectare deşeuri din Chitila. Fumul gros se vede de la zeci de kilometri. A fost emis un mesaj Ro-Alert