Antena Meniu Search
x

Video Ipoteză şocantă în cazul poliţistului bătăuş din Constanţa: martorii spun că omul legii ar fi fost "angajat" să lichideze victima

Poliţist, bătăuş. Un poliţist a lovit un bărbat până l-a băgat în comă, apoi, cu un cinism ieşit din comun, a petrecut la bar şi a mers la serviciu. Timp de patru zile şi-a privit, senin, colegii cum încearcă să-l identifice pe suspect pe camerele de supraveghere fără ca ei să ştie că agresorul e chiar sub nasul lor. În acelaşi birou.

de Cătălina Pătru

la 09.06.2021, 20:25

Vezi și

Mai mult moartă decât vie. Aşa şi-a abandonat poliţistul victima. Medicii au reuşit să-l resusciteze pe bărbatul de 55 de ani şi l-au dus la spital. În comă.  Suferise o hemoragie puternică la creier, după ce ar fi fost lovit puternic cu piciorul în cap.

"Se află în secţia terapie intensivă. Starea acestuia rămâne deosebit de gravă, iar prognosticul rămâne rezervat", a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa.

Între timp, procurorii au refăcut pas cu pas filmul bătăii. Conflictul a început într-un bar. Victima îl cunoştea pe poliţist şi, la un moment dat, nu se ştie de ce, l-ar fi înjurat.

Poliţistul în vârstă de 26 de ani s-a întors la bar, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, spun anchetatorii. A continuat să meargă la serviciu timp de patru zile. Culmea cinismului, şi-a privit colegii cum încearcă să identifice autorul faptei, pe camerele de supraveghere, fără să spună că este chiar el.

Pe acelaşi subiect

"Poliţiştii care au participat la căutarea şi identificarea autorului erau de la Secţia 5, unde autorul lucra şi el ştia că îl caută pe autor", a declarat Gabriel Teliceanu, procuror-şef Parchet Constanţa.

În a cincea zi, poliţiştii şi-au dat seama că agresorul pe care îl căutau era chiar sub nasul lor: în birou.

"Identificarea a avut loc pe baza camerelor de supraveghere de la bar, pe baza recunoaşterii de către martori.+02.04 La 112 a sunat un martor, cel care livra pizza şi care l-a şi văzut şi care i-a şi strigat la autor, din acest motiv, cel mai probabil, autorul a şi fugit", a mai precizat Gabriel Teliceanu.

Poliţistul este în acest moment în arest.

"Este acuzat de infracţiunea de vătămare corporală. Nu a avut până în acest moment conflict cu legea penală, ba dimpotrivă era din partea cealaltă a baricadei", a declarat Ion Cristian, avocatul poliţistului.

Martorii iau în calcul ca poliţistul să fi fost "angajat" să-l lichideze pe bărbat. Apropiaţi ai victimei spun că bărbatul avea în telefon mesaje de ameninţare cu moartea, de la o femeie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Ipoteză şocantă în cazul poliţistului bătăuş din Constanţa: martorii spun că omul legii ar fi fost "angajat" să lichideze victima