Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Constanţa a fost arestat după ce a bătut un bărbat până l-a băgat în comă. După ce a comis fapta, a mers să bea

Încă un scandal zguduie poliţia. Un ofiţer din Constanţa a bătut un bărbat până l-a băgat în comă. Victima e în spital, iar poliţistul în arest.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.06.2021, 20:18

Vezi și

Întreaga scenă a avut loc într-un bar din Constanţa, la orele prânzului. Poliţistul şi bărbatul de 55 de ani se aflau în acelaşi local. La un moment dat, spun surse din anchetă, bărbatul l-ar fi înjurat pe omul legii. Ulterior, aceştia s-au întâlnit pe o stradă lăturalnică. Acolo, poliţistul l-a lovit pe bărbat de mai multe ori în zona capului, iar bărbatul a căzut inconştient la pământ.

Apoi, poliţistul a revenit la bar şi a continuat să bea, spun anchetatorii. Ba mai mult, zile în şir fără a recunoaşte fapta şi fără să aibă remuşcări. Între timp, colegii lui au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au realizat că este vorba despre omul care se afla cu ei în acelaşi birou.

Poliţistul a fost arestat în urmă cu puţin timp pentru 30 de zile. Victima este la spital în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Constanţa a fost arestat după ce a bătut un bărbat până l-a băgat în comă. După ce a comis fapta, a mers să bea