Antena Meniu Search
x

Video Mașină de poliție răsturnată, în urma unui accident în București: doi poliţişti sunt răniţi

Doi polițiști sunt răniți după ce au intrat cu mașina într-un alt autoturism, în București. În maşina poliţiei se aflau şi doi deţinuţi.

de Mihaela Uretu

la 23.07.2021, 17:19

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Accidentul a avut loc vineri după-amiază pe Bulevardul George Coșbuc. Maşina poliţiei care transporta deținuți era în misiune. Avea semnalele acustice și luminoase pornite în momentul în care a fost lovită de o altă mașină condusă de o femeie.

"Șoferul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Coşbuc dispre Bd. Tudor Vladimirescu catre Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns în zona Rond Coșbuc a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 ani. Din impact, mașina Poliției s-a răsturnat pe plafon. Două persoane, pasageri pe locurile din spate în autospeciala de poliție, au primit îngrijiri medicale.", informează reprezentanţii poliţiei. 

Martorii spun că în momentul impactului au auzit un zgomot foarte puternic

Martor via Fii Observator: Eu am filmat, eram în faţa locului unde lucrez. S-a auzit un zgomot puternic și am mers să văd ce s-a întâmplat. Accidentul a avut loc chiar în intersecție la Coșbuc, pe Bulevardul Libertăți 1. Din câte am inteles, echipajul de poliție avea în jur de 100 km/h. În echipajul poliției erau și 2 deţinuţi încătușați.

Pe acelaşi subiect

Martor via Fii Observator: Toată lumea este bine, pe bancheta din spate erau doi bărbaţi încătuşaţi care nu au solicitat intervenţia ambulanţei, iar şoferul a ieşit din maşină nevătămat.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a vedea cum s-a produs mai exact accidentul. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Mașină de poliție răsturnată, în urma unui accident în București: doi poliţişti sunt răniţi