Antena Meniu Search
x

Video Maşini înghiţite de asfalt pe o stradă în Constanţa, după o lucrare de înlocuire de ţevi. "M-am trezit că mă afund"

Incident neobişnuit pe o stradă în Constanţa. După o lucrare de schimbare a ţevilor şi după o ploaie torenţială, autoturismele din Zona Unirii Faleza Nord au fost înghiţite de asfalt.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 15:06

Vezi și

A fost nevoie să fie chemat un echipaj de tractare ca una din maşini să fie scoase din groapa formată în urma ploii. Cazul ne-a fost semnalat de un telespectator pe platforma Fii Observator.

Maşini înghiţite de asfalt

„Aşa ne afundăm în mocirlă şi la propriu şi la figurat. CONSTANTA ANULUI 2024 -- În urma lucrărilor de schimbare ţevi apă, la o lună după o ploaie nu ca în Dubai m-am trezit că mă afund cu maşina. Nu sunt nici prima persoana căreia i se întâmplă însă mi-aş dori să fiu ultima. Lucrările de mântuială marca .....afectează psihic. fizic şi material liniştea cetăţeanului constănţean plătitor de taxe şi impozite. Eu sunt la service cu maşina pentru a face constatările pagubelor. Zona Unirii Faleza Nord Dorobanţilor strada. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă plouă ca în Dubai? Nuuuu....nu "ca la" Dubai cu "ploaie de bani" ci ca la Constanţa, fără pic pic pic de profesionalism şi responsabilitate”, ne-a scris telespectatoarea noastră.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Maşini înghiţite de asfalt pe o stradă în Constanţa, după o lucrare de înlocuire de ţevi. "M-am trezit că mă afund"