Antena Meniu Search
x

Video Mizerie de nedescris într-un hotel din Eforie Nord: Cel mai mare focar de infecţie de pe litoralul românesc. Nu ştiu cum au primit avizele de funcţionare

Li s-au promis condiţii numai bune pentru relaxare într-un hotel de pe litoralul Mării Negre, dar în realitate au avut parte de mizerie şi camere nemodernizate de ani de zile.

de Mihaela Uretu

la 09.08.2021, 18:14

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Este povestea unei familii care a vrut să îşi petreacă concediul în aceste zile în staţiunea Eforie Nord. Pe site-urile de turism, hotelul este cotat la două stele, iar pozele prezintă încăperi decente. Realitatea este alta, susţine turistul. 

De îndată ce au ajuns la hotel, aceştia au constatat că pozele nu reflectă realitatea. Mai mult, şi curăţenia lăsa foarte mult de dorit.

George via Fii  Observator: "Cel mai mare focar de infecție de pe litoralul românesc. Oare cum au reușit să primească avizele sanitare de funcționare și autorizație? Nu am putut dormi deloc la acest hotel şi nu am fost singurii care au refuzat camera. Nu au condiții deloc pentru cele 2 stele, camerele sunt infecte. Nu a fost zugrăvit ori recondiționat de mai bine de 30 ani. Vopsea înflorită şi pereții galbeni de jug, uşi ce nu se închid, geamuri prinse în cuie ca pe vremuri. Era vânt şi curent în toată camera.  Am stat cu soția toată noaptea și am pă zit fata să nu o muşte ceva. " 

În schimb, reprezentanta hotelului s-a arătat indignată de faptul că turiştii au cerut agenţiei de turism să le schimbe cazarea pentru restul sejurului. 

George via Fii  Observator: "Am fost cazați doar o singură noapte după care am luat legătura cu agenția de turism, care a rezolvat restul sejurului la un alt hotel. Doamna ce se ocupa de hotel era foarte recalcitrantă şi a fost tare ofensata pentru că am luat legătura cu agenția de turism. Ba mai mult, ne-a reproşat <<că ce fel de condiţii vrem să avem la două stele?>>."

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Mizerie de nedescris într-un hotel din Eforie Nord: Cel mai mare focar de infecţie de pe litoralul românesc. Nu ştiu cum au primit avizele de funcţionare