Antena Meniu Search
x

Video Furtună puternică pe litoral. Meteorologii au emis alerte de vreme rea pentru mai multe localităţi din Constanţa

O furtună puternică s-a pornit pe litoralul românesc, după ce meteorologii au emis alerte de vreme rea în mai multe localităţi din Constanţa.

de Mihaela Uretu

la 21.07.2021, 19:54

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Furtună iscată din senin i-a pus pe fugă pe turiştii de pe litoralul românesc. Aceştia s-au văzut nevoiţi să se refugieze la terasele din apropiere şi în hoteluri după ce o rafală de vânt pe plaja staţiunii Mamaia.Vremea nu va fi nici de acum înainte bună de plajă, spun meteorologii. 

Vântul a bătut cu forţă şi a luat pe sus şezlongurile turiştilor de pe plajă din Eforie Nord. 

ANM a emis miercuri seara alerte de furtuni pentru București și pentru mai multe localități din județul Constanța. Avertizarea vizează localitățile Constanța, Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cobadin, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Mircea Vodă, Castelu, Poarta Albă, Crucea, Peștera, Ciocârlia, Amzacea, Cuza Voda, Pecineaga, Istria, Mereni, Săcele, Costinești, Bărăganu, Pantelimon, Târgușor, Tortoman, Siliștea, Grădina, Mangalia din județul Constanța. Aceasta este în vigoare până la ora 19.15. Se vor semnala frecvente descărcări electrice, vijelie și intensificări ale vântului, cu rafale ce vor depăși 80 km/h.

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Filip și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Furtună puternică pe litoral. Meteorologii au emis alerte de vreme rea pentru mai multe localităţi din Constanţa