Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un şofer intră cu viteză pe contrasens şi provoacă un accident cumplit, în Moineşti. 6 oameni au ajuns la spital

Grav accident ieri în municipiul Moineşti, judeţul Bacău. Patru autoturisme s-au ciocnit şi şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Atenţie, vă avertizăm, urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 09:06

Vezi și

În imaginile primite pe Fii Observator, surprinse de camera de bord ale unei maşini, se observă cum mai multe autoturisme circulă regulamentar în coloană, iar şoferul unui vehicul care circula din sens opus pierde controlul volanului şi se izbeşte de primul automobil de pe contrasens.

Alte două autovehicule din spate sunt prinse în carambol, iar maşina care a provocat accidentul se răstoarnă. Şapte persoane au fost implicate în eveniment, dintre care şase au fost transportate la spital.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Momentul în care un şofer intră cu viteză pe contrasens şi provoacă un accident cumplit, în Moineşti. 6 oameni au ajuns la spital