Meniu
Search
x

Video Interlopul Fane Văncică, reacţie după imaginile în care umileşte o tânără: "Nu există vreun bărbat care să nu îşi bată femeia"

Imagini de o violenţă ieşită din comun în care un bărbat loveşte, umileşte și ameninţă cu moartea o femeie au devenit virale pe Internet. Protagonistul este Fane Văncică, interlop şi vedetă pe TikTok, devenit celebru în urma unui conflict cu frații Cămătaru.

De Cristina Filip la 30.08.2022, 16:49
Vezi și
  • Imagini cu puternic impact emoţional. 

După ce imaginile şocante au ajuns în spaţiul public şi au atras atenţia autorităţilor, interlopul a ţinut să-şi explice gestul în online. În acest sens, a postat un videoclip live pe TikTok în care pretinde că-şi cere scuze de la victimă.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei, mai are şi o amantă. Încă o dată îmi cer scuze faţă de Mihaela şi faţă de copiii ei. Care se uită la mine, vă rog să mă iertaţi, că am făcut-o din gelozie. Nu cred că există vreun bărbat, vreun om, care să nu-şi bată femeia. Nu ştiu dacă aţi observat că eram şi beat, nu-mi luasem nici pastilele.

Reacţia Poliţiei, după apariţia imaginilor 

Deşi victima încă nu a depus plângere la poliţie, autorităţile sau autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Pe acelaşi subiect

În imaginile devenite virale pe TikTok, care de altfel au şi un puternic impact emoţional, se observă cum interlopul loveşte cu bestialitate o femeie care stă întinsă pe podea şi care îl roagă să o lase în pace.

Din primele informaţii ar fi vorba chiar despre amanta acestuia. Ulterior, interlopul a revenit cu o filmare în care prezintă scuze halucinante. Motivul pentru care ar fi lovit-o pe femeie ar fi chiar gelozia. Bărbatul spune că în urmă cu câteva luni a invitat-o la el acasă şi ar fi observat faptul că aceasta se uită după un alt bărbat.

Nu este prima dată când Fane Văncică intră în atenţia autorităţilor, în urmă cu mai mult timp, el a devenit cunoscut în lumea interlopă din capitală, după ce a intrat în conflict cu clanul condus de Sile Cămătaru.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Interlopul Fane Văncică, reacţie după imaginile în care umileşte o tânără: "Nu există vreun bărbat care să nu îşi bată femeia"

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman