Antena Meniu Search
x

Video "Nu vrem cu tine!" Două fetiţe, scandal monstru când mama lor a încercat să le ia de la tată. Bărbatul ar fi agresiv şi ar fi primit interdicţie să se mai apropie de ele

Caz şocant în Arad! Două copile, minore, au făcut un scandal monstru când mama lor s-a dus să le ia din casa tatălui. Femeia are o decizie judecătorească în care este specificat faptul că fetele trebuie să fie crescute de ea, însă din cauza tatălui agresiv nu a reuşit să le ia până ieri. Mai mult, tatăl fetiţelor şi părinţii acestuia aveau interdicţia de a se apropia de minore la mai puţin de o sută de metri. 

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 14:39

Vezi și

Minore: "Nu vrem! Nu vrem cu tine! Nu vă apropiaţi!"

Sunt imagini surprinse chiar de unchiul fetelor. Pe filmare se observă cum mama copilelor, însoţită de reprezentanţii de la Protecţia Copilului şi mai mulţi poliţişti, a venit să le ia pe fete în baza unei hotărâri judecătoreşti.

Claudia Iuga - IPJ Arad: La faţa locului au fost solictaţi reprezentanţii Direcţiei Genereale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad pentru relocarea minorelor de la domiciliul bărbatului de 45 de ani şi încredinţarea acestora mamei.

Pe numele tatălui şi al bunicilor paterni a fost emis un ordin de protecţie. Acestora le este interzis să se apropie la mai puţin de 100 de metri de copile. Scandalul între cei doi părinţi a început în urmă cu doi ani, când mama a fost forţată de soţul violent să părăsească domiciliul conjugal.  

Pe acelaşi subiect

Ștefan Dumitru: Ne-am trezit cu o sesizare la Triunalul Bucureşti pentru răpire de minori, eram acuzat de către soţie că aş fi răpit fetiţele.

Copilele ar fi trebuit duse la sedinţe de consiliere la DGASPC, însă bărbatul a invocant mai multe scuze pentru absenţa copilelor de la întâlnirile cu psihologul. Atât el, cât şi bunicii paterni au denigrat-o constant pe mama în faţa celor două copile.

Ștefan Dumitru: Noi am plecat de acasă ca să nu fim arestaţi. Şi i-a convins pe sora mea şi pe cumnat că doar intră să vorbească puţin cu ele, să le explice. Mai departe se vede ce s-a întâmplat.

După ce imaginile cu scandalul au fost postate în mediul online pe fir a intrat şi Ministrul Familiei, care a cerut mai multe anchete. Una care vizează modul în care copilelele au fost luate de mamă, dar şi în ce circumstanţe a fost emis ordinul de protecţie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » "Nu vrem cu tine!" Două fetiţe, scandal monstru când mama lor a încercat să le ia de la tată. Bărbatul ar fi agresiv şi ar fi primit interdicţie să se mai apropie de ele