Antena Meniu Search
x

Video O adolescentă din Caraș-Severin, lovită cu pumnii de o colegă. Conducerea școlii a încercat să ascundă incidentul

Este anchetă la o şcoală dintr-o localitate din județul Caraş-Severin, după ce o elevă de 12 ani a fost bătută de o alta de 14 ani. Totul s-a întâmplat sub privirile celorlalţi copii care au filmat întreaga scenă. Pe imagini se vede cum adolescenta este trasa de păr şi lovită cu pumnii şi picioarele. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 23.11.2021, 14:12

Vezi și

Conducerea școlii a decis ca agresoarea să fie exmatriculată pentru trei zile. Părinții victimei spun că nu sunt de acord cu o astfel de sancțiune și vor ca măsurile să fie mult mai dure. 

Conflictul a izbucnit de la un schimb de replici între cele două eleve, totul su privirile colegilor. Confortm unor surse, conducerea școlii voia să mușamalizeze cazul și le ceruse elevilor să șteargă filmulețele din telefon pentru a nu ajunge la urechile Inspectoratului școlar. Acum și poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » O adolescentă din Caraș-Severin, lovită cu pumnii de o colegă. Conducerea școlii a încercat să ascundă incidentul