Antena Meniu Search
x

Video Scene şocante în Alba Iulia. O fată de 13 ani bate şi umileşte alte adolescente doar pentru a se lăuda prietenilor: "Eu pe tine te bag în spital"

Un clip video cu o adolescentă care agresează mai multe colege a fost publicat pe un cont de Instagram. Scenele s-ar fi petrecut în Alba Iulia.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 20:16

Vezi și

Potrivit alba24.ro, agresoarea ar fi la rândul său minoră şi ar avea 13 ani. Fata ar fi bătut şi umilit mai multe tinere pentru a se lăuda prietenilor cu "isprăvile" sale.

"Ce povești ai auzit despre mine? / Nu te jignesc. / Uită-te la mine! Eu pe tine te bag în spital, fă! / Lasă-mă", e dialogul adoloscentei cu una dintre victimele sale. După ce imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, poliţia a luat măsuri. Adolescenta în vârstă de 13 ani s-a ales cu dosar penal.

"Urmare apariției în spațiul public a unor informații și imagini privind o agresiune din Alba Iulia, Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări: La data de 4 noiembrie 2021, polițiștii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 1 – 3 noiembrie 2021, o minoră din Alba Iulia ar fi agresat alte două minore, apropiate de vârsta acesteia, iar agresiunile au fost filmate și distribuite pe rețele de socializare. În cauză a fost deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele", se arată în comunicatul IPJ Alba, transmis jurnaliştilor de la alba24.ro.

Ce spune legea în astfel de cazuri

Pe acelaşi subiect

Potrivit legii în vigoare, niciun minor cu vârsta mai mică de 14 ani nu poate răspunde din punct de vedere penal pentru faptele sale. Minorii care au vârsta cuprinsă între 14 şi 16 ani pot răspunde penal doar dacă se demonstrează că aveau discernământ în momentul producerii faptei. Minorii care au peste 16 ani pot fi traşi la răspundere din punct de vedere penal pentru faptele comise.

Conform IPJ Alba, cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Scene şocante în Alba Iulia. O fată de 13 ani bate şi umileşte alte adolescente doar pentru a se lăuda prietenilor: "Eu pe tine te bag în spital"