Antena Meniu Search
x

Video O copilă de 7 ani din Vaslui s-a ales cu entorsă la umăr, după ce a fost agresată de o altă fată în timp ce se întorceau dintr-o excursie

O revenire din excursie s-a lăsat cu bătaie chiar în autobuzul şcolar. O fată de 7 ani din Vaslui s-a ales cu o entorsă la umărul drept şi 15 zile de scutire, după ce a fost agresată de o copilă cu un an mai mare.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 10.03.2023, 11:28

Vezi și

Mama victimei susţine că agresoarea a lovit şi alţi copii şi că învăţătoarea care ar fi trebuit să îi supravegheze nu a intervenit deloc.

Bătută la întoarcere din excursie

Femeia spune că fata de 8 ani ar fi vrut să lovească un băiat, iar fiica sa a intervenit să îl apere, moment în care a fost agresată. „I-a smuls parul din cap, i-a dat palme peste față, i-a răsucit mânuţa de trei ori, i s-a dislocat umărul drept”, ne scrie mama fetei, care ne-a trimis şi imagini pe platoforma Fii Observator.

„Am mers la şcoală. Le-am adus la cunoștință doamnei director și doamnei învățătoare. Au zis că fac anchetă. Marţi s-a întâmplat şi nu ştiu nimic despre anchetă. Nu m-au contactat. Am sunat învățătoarea, nu îmi răspunde la telefon”, mai spune părintele.

Cele două copile sunt eleve la Şcoala Gimnazială Gheorghe Cioata Todireşti, însă nu sunt colege de clasă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Fii Observator » O copilă de 7 ani din Vaslui s-a ales cu entorsă la umăr, după ce a fost agresată de o altă fată în timp ce se întorceau dintr-o excursie