Antena Meniu Search
x

Video O maşină a luat foc în mers în Cluj-Napoca. Şoferul a reuşit să iasă la timp, autoturismul grav avariat

O maşină a luat foc în mers, miercuri după-amiază, pe o stradă din Cluj-Napoca. Şi nu e singurul incendiu de acest fel, un alt autoturism a ars la începutul săptămânii în centrul Clujului.

de Cristina Dimulescu

la 25.05.2022, 13:07

Vezi și

Incidentul a avut loc în zona străzilor Observatorului - Rapsodiei din Cluj-Napoca, la o oră când bulevardul era intens circulat. 

Maşina se afla în mers când a luat foc

Maşina se afla în mers în momentul în care capota acesteia a luat foc. Au fost momente de panică pentru persoanele care se aflau în autoturism. Şoferul a reuşit să tragă repede pe dreapta, astfel încât să iasă cu toţii la timp din vehicul. 

Când au ajuns pompierii, maşina ardea generalizat şi cu toate că au reuşit să stingă rapid flăcările, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Potrivit ISU Cluj, cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune la instalația electrică a autoturismului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » O maşină a luat foc în mers în Cluj-Napoca. Şoferul a reuşit să iasă la timp, autoturismul grav avariat