Antena Meniu Search
x

Video O maşină a ars ca o torţă în centrului oraşului Cluj-Napoca. Şoferul a reuşit să se salveze, înainte ca autoturismul să fie înghiţit de flăcări

Un şofer a fost la un pas de tragedie, după ce maşina pe care o conducea a fost cuprinsă de flăcări, luni dimineaţă, în centrul oraşului Cluj-Napoca. Incendiul a fost atât de violent, încât transportul în comun din respectiva zonă a fost întrerupt.

de Cristina Dimulescu

la 23.05.2022, 12:25

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în Piaţa Mihai Viteazu din Cluj-Napoca. 

Şoferul a simţit un miros puternic de fum şi a reuşit să iasă la timp din autoturismul care la scurt timp a fost înghiţit de flăcări. 

Transportul în comun din zona incendiului a fost întrerupt 

În urma unui apel la 112, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca s-au deplasat la fața locului cu o autospecială, iar incendiul a fost lichidat rapid de către forțele de intervenție. Deoarece incendiul era într-o zonă intens circulată, transportul în comun a fost întrerupt. 

Din fericire, nu au existat victime, au fost înregistrate însă pagube materiale însemnate, şi asta pentru că, maşina a ars aproape în totalitate. 

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la motorul autoturismului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O maşină a ars ca o torţă în centrului oraşului Cluj-Napoca. Şoferul a reuşit să se salveze, înainte ca autoturismul să fie înghiţit de flăcări