Antena Meniu Search
x

Video O parte a tavanului fals de la un mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit - VIDEO

O parte a tavanului fals de la Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit duminică.

de Redactia Observator

la 19.09.2021, 14:29

Vezi și

UPDATE 14.30: Reprezentanţii centrului comercial au explicat cele întâmplate. Incidentul a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni.  Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată. Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată. 

Ştire iniţială: O cauză probabilă a incidentului ar fi infiltrațiile de apă, însă până la această oră nu a venit o poziţie oficială de la reprezentanţii mall-ului. Zona a fost securizată, iar accesul publicului a fost restricționat până la remedierea situaţiei, potrivit publicaţiei locale cluj24. 

Din primele informaţii se pare că nu sunt persoane rănite. De asemenea, nimeni nu a sunat la 112. Ca urmare, nici pompierii şi nici poliţiştii nu au fost sesizaţi. 

Ştire realizată cu ajutorul reporterului Observator Alex Prunean. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » O parte a tavanului fals de la un mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit - VIDEO