Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O parte a tavanului fals de la un mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit - VIDEO

O parte a tavanului fals de la Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit duminică.

de Redactia Observator

la 19.09.2021 , 14:29

UPDATE 14.30: Reprezentanţii centrului comercial au explicat cele întâmplate. Incidentul a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni.  Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată. Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată. 

Ştire iniţială: O cauză probabilă a incidentului ar fi infiltrațiile de apă, însă până la această oră nu a venit o poziţie oficială de la reprezentanţii mall-ului. Zona a fost securizată, iar accesul publicului a fost restricționat până la remedierea situaţiei, potrivit publicaţiei locale cluj24. 

Din primele informaţii se pare că nu sunt persoane rănite. De asemenea, nimeni nu a sunat la 112. Ca urmare, nici pompierii şi nici poliţiştii nu au fost sesizaţi. 

Vezi și

Ştire realizată cu ajutorul reporterului Observator Alex Prunean. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Fii Observator » O parte a tavanului fals de la un mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit - VIDEO