Antena Meniu Search
x

Video O româncă stabilită în Italia a fost bătută într-un supermarket de către un necunoscut. Nimeni nu a intervenit ca să o ajute

O româncă stabilită în Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a fost bătută fără milă de către un necunoscut.

de Mihaela Uretu

la 24.08.2021, 17:17

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incidentul s-a produs în localitatea Gallarate, din regiunea Lombardia, sâmbătă dimineaţă. Femeia se afla la cumpărături în momentul în care un necunoscut s-a apropiat de ea şi a început să îi facă avansuri. Pentru că aceasta l-a refuzat, individul a urmărit-o până la casele de marcat şi a început să o lovească cu pumnii. Deşi erau mai mulţi oameni în magazin nimeni nu a intervenit să o ajute. Abia după ce agresorul a fugit, un angajat a sunat la 112 şi românca a fost transportată la spital. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stat de vorbă cu martorii şi au gă sit mai multe probe, printre care şi ceasul agresorului, care cel mai probabil i-a căzut în timpul altercaţiei. 

"Am cerut să se ia măsuri atât împotriva agresorului, cât şi împotriva reprezentanţilor respectivului supermarket. Clienta mea a cerut ajutorul angajaţilor de la casa. Aceştia i-au chemat pe cei care se ocupă cu paza şi cu toate acestea nimeni nu a intervenit." , a declarat avocatul româncei pentru publicaţia varesenews.it

În urma mediatizării evenimentul în presa din Italia, supermarketul a transmis printr-un comunicat că regretă cele întâmplate şi că a pus la dispoziţia poliţiei imaginile de pe camerele de supraveghere pentru ca anchetatorii să îl poate identifica cât mai repede pe agresor. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » O româncă stabilită în Italia a fost bătută într-un supermarket de către un necunoscut. Nimeni nu a intervenit ca să o ajute