Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pacienţii reclamă că au fost ţinuţi în întuneric şi frig, la Maternitatea Polizu, după ce a picat curentul

Pacienţii de la Maternitatea Polizu, din Bucureşti, au avut parte de un început de săptămână mai puţin plăcut şi reclamă că au fost obligaţi să stea în întuneric şi frig din cauza lipsei de curent electric.

de Redactia Observator

la 17.10.2022 , 14:52

Primele informaţii de la faţa locului arată că problemele cu alimentarea cu curent electric au apărut în jurul orei 09.00 şi au durat câteva ore, suficient cât persoanele care se aflau în instituţie să acuze şocul momentului.

Problema ne-a fost semnalată de o telespectatoare fidelă, prin intermediul Fii Observator, care ne-a transmis un filmuleţ scurt, dar elocvent, şi care a ţinut să tragă un semnal de alarmă, precizând inclusiv că "am ieşit afară să mă încălzesc".

"Buna ziua! Deci, de la ora 9:00 nu a fost curent la Maternitatea Polizu Bucureşti. Eu am ajuns la 11:30 la spital şi am rezistat până la 12:00. Am plecat acasă că era foarte frig. Am ieşit afară să mă încălzesc. Nu ştiu dacă la această oră au curent. Sincer, nu vreau să mă gândesc cum au rezistat cei operaţi sau graviduţele. Nici măcar generator nu aveau. E de Ferească Dumnezeu", este mesajul integral transmis de telespectatoarea noastră.

Vezi și

Maternitatea Polizu, renovată cu sute de mii de euro

Pe acelaşi subiect

Maternitatea Polizu este considerată una dintre cele mai mari, dacă nu cumva chiar cea mai mare maternitate din ţară. Anual, mii de femei ajung la Maternitatea Polizu pentru a naşte.

Maternitatea a fost renovată chiar anul trecut, acţiunea respectivă fiind prima de acest gen care a vizat Maternitatea Polizu în ultimii 30 de ani. Renovarea maternităţii a durat circa două luni, fiind investite sute de mii de euro, bani obţinuţi în special din donaţii. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Fii Observator » Pacienţii reclamă că au fost ţinuţi în întuneric şi frig, la Maternitatea Polizu, după ce a picat curentul