Antena Meniu Search
x

Video Pompierii români au plecat în Grecia. Primele imagini surprinse cu salvatorii trimişi din România

România a trimis astăzi 142 de pompierii în Grecia. Cele 128 de autovehicule pline cu salvatori au fost surprinse în această după-amiază în comuna ilfoveană 1 Decembrie. 

de Mihaela Uretu

la 20.08.2021, 16:54

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile au fost surprise în apropiere de localitatea 1 Decembrie şi au trimise de către o cititoare pe Fii Observator. Cei 142 de salvatori vor ajunge în provincia Atica, lângă Atena, acolo unde incendiile de vegetaţie continuă să pună populaţia în pericol. Decizia a fost luată seara trecută de către premierul Florin Cîţu împreună cu preşedintele Iohannis şi ministrul de Interne.

Laura via Fii Observator: Filmare cu pompierii români care au plecat spre Grecia. 🥰🥰 Imaginile au fost filmate acum vreo 10 minute, în comuna 1 Decembrie. 

Pompierii români vor înlocui mai multe echipe elene care luptă neîncetat cu flăcările de mai bine de trei săptămâni. Mulţi dintre cei care au pleacat astăzi au mai fost în Grecia, în insula Evia, unde au primit numeroase laude pentru modul în care au intervenit. 108 salvatori români care au luptat cu flăcările în Grecia s-au întors, luni, acasă, după o experiență de 10 zile. Ei au primit Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Premierul Florin Cîțu a scris pe Facebook, joi noaptea, că Grecia are nevoie din nou de ajutor, din cauza incendiilor. Acesta le-a transmis pompierilor mult succes și că îi așteaptă cu bine acasă.

Pe acelaşi subiect

Şi Raed Arafat a avut un mesaj pentru salvatorii români

"Astazi la ora 14:00, coloana formata din 28 autospeciale, care includ 8 de stingere si 3 cisterne, si cei 142 de pompieri militari, au inceput deplasarea spre Atena intr-o noua misiune sub Mecanismul European de Protectie Civila. Drum bun, misiune usoara si sa va intoarceti cu bine acasa!", a scris şeful DSU pe contul său de Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Pompierii români au plecat în Grecia. Primele imagini surprinse cu salvatorii trimişi din România