Antena Meniu Search
x

Video Preotul bătut într-un local din Focşani se lăuda pe internet că dezleagă farmece. Ar fi încercat să lovească paznicul cu un extinctor

Scandal monstru într-un restaurant din Focşani. Un bărbat care, pe internet, se dă drept preot ce dezleagă farmece a fost bătut de paznicul localului. Martorii spun că bărbatul îmbrăcat în haine preoţeşti era băut, iar agentul de pază a încercat să-l scoată afară. Aşa că i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă şi l-a luat la bătaie cu bastonul. Totul s-a întâmplat în faţa clienţilor. Informaţia ne-a fost trimisă pe Fii Observator. Atenţie, vă avertizăm, urmează detalii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 08:45

Vezi și

Scenele incredibile au fost filmate de clienţii unui restaurant din Focşani. În imaginile primite pe Fii Observator, se vede cum un agent de pază pulverizează spray lacrimogen în faţă unui bărbat îmbrăcat în haine monahale, iar apoi îl ia la bătaie.

Preot: Băi, tăticule! Tu nu înţelegi că eu te mănânc pe tine? Aşa, din cap până-n picioare!

Călugărul ar fi ameninţat clienţii şi ar fi rupt o masă

Martorii spun că bărbatul lovit cu bastonul era băut, iar agentul de pază a încercat să-l scoată afară după ce timp de zeci de minute a făcut scandal în local.

Pe acelaşi subiect

Călugărul, pe internet, se dă drept preot ce dezleagă farmece.

Reprezentanţii restaurantului au refuzat să facă orice declaraţie vis-a-vis de scandalul care a avut loc dumincă seară în local. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Preotul bătut într-un local din Focşani se lăuda pe internet că dezleagă farmece. Ar fi încercat să lovească paznicul cu un extinctor