Antena Meniu Search
x

Video Preot-călugăr, bătut violent de un agent de pază într-un restaurant din Focşani. Reprezentanţii localului spun că este doar o parte din ce s-a întâmplat

Imagini şocante cu un preot-călugăr bătut cu bestialitate de un agent de pază cu bastonul într-un restaurant din Focşani au împânzit reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 12:21

Vezi și

Faţa bisericească este invitată să iasă afară din restaurant, însă cum nu se dă plecat, este lovit cu bestialitate de mai multe ori cu bastonul, sub privirile clienţilor aflaţi în restaurant. Înainte i-a fost pulverizat şi spray în faţă.

Bătut cu bestialitate sub ochii clienţilor

„Ieşi afară, am dreptul să te bat cu ăsta cât vreau. Ieşi afară că sar la bătaie, am dreptul”, spune agentul de pază. „Bă’, tăticule, nu înțelegi că eu te mănânc pe tine, așa din cap până în picioare?!“, i-a repliat preotul călugăr.

La rândul lor, reprezentanţii restaurantului se apară şi spun că este doar o parte din ceea ce s-a întâmplat de fapt.

Pe acelaşi subiect

„Lumea lui TIKTOK. Celebrul și viralul “călugăr” a poposit aseară în restaurantul nostru, spre “delectarea” clienților. Ceea ce s-a postat pe Facebook este doar partea victimei…scandalul derulându-se de fapt în sensul opus. Pentru noi, siguranța personalului și a clienților primează, acesta fiind motivul pentru care s-a solicitat intervenția firmei de pază cu care avem contract. Aceasta persoană este cunoscută cu probleme psihice,încercănd să lovească agentul de pază cu un extinctor. Scandalul s-a derulat pe parcursul unei ore…în care acest individ “ călugăr” a amenințat clienții și personalul, a rupt o masă. S-a cerut intervenția poliției și a jandarmeriei. Ținem să menționăm ca această persoană nu are nicio legătură cu haina preoțească și ca este cunoscut ca fiind un scandalagiu notoriu. Nu încurajăm comportamentul agentului de pază,dar a reacționat așa deoarece a fost amenințat în repetate rânduri de Preotul TikTok-ului…În acest moment, politia cercetează incidentul".

Ce spun poliţiştii

În urma imaginilor apărute în spațiul public, referitor la o posibilă agresiune asupra unui bărbat, care ar fi fost săvârșită de către reprezentantul unei firme de pază, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 martie a.c., ora 21.15, un bărbat de 36 de ani, a sesizat prin apel 112 faptul că se află într-un restaurant din municipiul Focșani, unde are un conflict cu reprezentanții unei firme de pază.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu iar în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, în care polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Preot-călugăr, bătut violent de un agent de pază într-un restaurant din Focşani. Reprezentanţii localului spun că este doar o parte din ce s-a întâmplat