Antena Meniu Search
x

Video Gală cu scandal la spitalul Colţea. Motivul pentru care managerul crede că gălăgia nu a deranjat pacienţii: "S-au făcut probe de sunet"

Spitalul Colţea din Bucureşti e în centrul unui scandal, după pe internet au apărut fotografii şi filmuleţe de la o petrecere organizată acolo. Distracţia a început după o gală aniversară. Medici, asistente şi invitaţi au jucat hore şi au cântat muzică grecească. Managerul spitalului spune că pacienţii nu au fost afectaţi de zgomot, pentru că evenimentul s-a desfăşurat într-o clădire bine antifonată. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 17.03.2024, 19:18

Vezi și

Gala aniversară a spitalului Colţea s-a lăsat cu o petrecere. După discursuri şi premii, medicii, asistentele şi invitaţii lor s-au prins în horă. În imagini se vede cum cadrele medicale cântă şi dansează pe holurile şi scările spitalului. Managerul unităţii medicale este chiar sufletul petrecerii.

Explicația managerului spitalului Colțea

Dr. Bogdan Furtună, manager spital Colțea: Medicii sunt oameni, trebuie să înţelegem acest lucru. Au nevoie nu numai să vadă suferinţă, au nevoie şi de un pic de relaxare. În cadrul acestei gale au fost decernate 12 premii pentru tinerii medici, au fost premiaţi decanii de vârstă, şefii secţiilor şi asistenţii medicali, iar la sfârşit evenimentul, după gală, evenimentul s-a încheiat cu un cocktail care a avut mai multe momente artistice.

Andreea Milea, reporter Observator: Gala aniversară şi petrecerea care a urmat după s-au ţinut în partea administrativă a spitalului. Corpul de clădire este lipit de zona unde sunt internaţi pacienţii oncologici.

Pe acelaşi subiect

Managerul spune însă că peretele clădirii istorice are un metru grosime iar gălăgia nu a a ajuns la bolnavi.

Dr. Bogdan Furtună, manager spital ColțeaEste izolată fonic. S-au făcut probe de sunet cu câteva ore înainte, ne-am asigurat că este totul ok. Haideţi să ne gândim la un lucru. Dacă prin absurd ar fi deranjat pacienţii, că ştim foarte bine cum sunt oamenii în general. S-ar fi făcut apeluri la 112!

Spitalul Colţea este cel mai vechi din Capitală, iar gala a marcat 320 de ani de la înfiinţare. Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Spitalului Colţea, cu bani din sponsorizări. Unitatea medicală este în subordinea Administraţiei Spitalelor, instituţie din Primăria Capitalei. Până la această oră, conducerea ASSMB nu a comentat situaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Gală cu scandal la spitalul Colţea. Motivul pentru care managerul crede că gălăgia nu a deranjat pacienţii: "S-au făcut probe de sunet"