Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Raed Arafat: N-am ce să reproșez personalului sanitar

Raed Arafat a declarat pentru Observator că este recunoscător personalului sanitar, după un an de pandemie care a afectat România.

de Bianca Iacob

la 19.03.2021 , 20:13

Întreba de telespectatori prin intermediul Fii Observator dacă este mulţumit de prestaţia salariaţilor din sănătate şi din asistenţă socială referitor la pandemie, Raed Arafat spune că este mulțumit și că personalul sanitar și-a făcut treaba.

N-am ce să reproşez personalului sanitar. În cea mai mare parte, pesronalul sanitar şi-a făcut treaba şi şi-a făcut-o foarte bine. Normal că au fost şi cazuri ale unora care poate nu s-au implicat cum trebuie, dar astea sunt cazuri limitate. Deci eu sunt mulţumit şi cred că personalul sanitar şi-a făcut treaba şi, mai ales, dacă vorbim aici despre toţi care au fost implicaţi în prima linie, urgenţă, ATI, infecţioase, pneumologie, tot, cred că chiar au dat tot e posibil din partea lor.

Aici eu nu vorbesc de recompensaţie, când eşti în astfel de situaţii... E datoria să faci treaba. Că au venit şi recompensaţii şi plăţi, asta e altă treabă. Noi, ca medici, eu ca medic, când jurăm, jurământul nostru ne spune că trebuie să facem ce trebuie în astfel de situaţii. Recompensaţiile şi restul sunt chestii suplimentare, da, e nevoie de ele, dar nu trebuie să fie condiţii”, a declarat Raed Arafat.

Vezi și

Raed Arafat a vorbit despre cum a evoluat România în acest an de pandemie, ce lecție trebuie să învățăm cu toții după această perioadă - inclusiv în privința achizițiilor făcute de stat -, despre frici și despre greșeli, despre ce ne așteaptă în 2022 și despre ce a pierdut omul Raed Arafat în acest an.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Fii Observator » Raed Arafat: N-am ce să reproșez personalului sanitar