Antena Meniu Search
x

Video Răpus de o infecţie la măsea, la doar 31 de ani. Acuzaţiile rudelor, care cred că tragedia putea fi prevenită de medicii din Constanţa

Deznodământ tragic: la 31 de ani, un tânăr din Constanţa a fost răpus de o infecţie la măsea. Bărbatul era de aproape două luni internat la Terapie Intensivă la Spitalul judeţean Constanţa şi a trecut prin mai multe operaţii. Familia lui acuză personalul medical de neglijenţă în serviciu, în vreme ce medicii susţin că pacientul a ajuns la ei când infecția se răspândise în corp.

de Redactia Observator

la 25.03.2023, 21:59

Vezi și

A fost un scandal uriaş la Spitalul Judeţean din Constanţa. Rudele tânărului care a suferit într-o singură lună şapte operații la gât şi la plămâni, din cauza unei infecţii la măsea, i-au acuzat pe medici de neglijenţă în serviciu. Tânărul are 31 de ani a ajuns la spital cu o infecţie la măsea, însă în doar două luni situaţia s-a schimbat. A trecut prin şapte intervenţii chirurgicale, iar în cele din urmă a decedat.

Acuzaţii aduse de familia pacientului

"Avea dureri de măsele de acasă. A luat nişte tratament. A venit un dentist s-a uitat, a văzut că este de acolo. A doua seară, la ora 11, l-au băgat la operaţie", povestea mama pacientului. A fost momentul în care a început de fapt coşmarul. De atunci a suferit trei operaţii la gât şi alte patru la plămâni, însă starea lui s-a agravat de la o zi la alta. "Băiatul este într-o stare foarte critică. Ni s-a relatat de la medicul care l-a operat la plămâni că a avut o hemoragie internă", a mărturisit tatăl pacientului.

În tabăra adversă, reprezentanţii spitalului se apără şi susţin că tânărul ajunsese deja în stare gravă la spital.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Răpus de o infecţie la măsea, la doar 31 de ani. Acuzaţiile rudelor, care cred că tragedia putea fi prevenită de medicii din Constanţa