Antena Meniu Search
x

Video Părinţii tânărului din Constanţa, operat de 7 ori după o infecţie la o măsea, îi acuză pe medici de neglijenţă: "Este în stare critică"

Scandal uriaş la Spitalul Judeţean din Constanţa. Rudele unui tânăr care a suferit într-o singură lună şapte operații la gât şi la plămâni, din cauza unei infecţii la măsea, îi acuză pe medici de neglijenţă în serviciu. Bărbatul este acum în comă indusă, iar familia spune că medicii ar fi vinovaţi pentru că starea lui de sănătate s-a agravat.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 08:54

Vezi și

Tânărul are 31 de ani, iar acum trece prin cea mai grea perioadă a vieţii lui. A ajuns la spital cu o infecţie la măsea, însă în doar două luni situaţia s-a schimbat. De atunci şi până acum a trecut prin şapte intervenţii chirurgicale.

Mama pacientului: Avea dureri de măsele de acasă. A luat nişte tratament. A venit un dentist s-a uitat, a văzut că este de acolo. A doua seară, la ora 11, l-au băgat la operaţie.

Băiatul a suferit trei operaţii la gât şi alte patru la plămâni

A fost momentul în care a început de fapt coşmarul bărbatului. De atunci a suferit trei operaţii la gât şi alte patru la plămâni, însă starea lui s-a agravat de la o zi la alta.

Pe acelaşi subiect

Tatăl pacientului: Băiatul este într-o stare foarte critică. Ni s-a relatat de la medicul care l-a operat la plămâni că a avut o hemoragie internă.

Gabriel Gabigail, prietenul pacientului: Să spună medicii că are probleme cu plămânii, că din cauza infecţiei la măsea a ajuns la plămân, care este legătura dintre măsea, plămân şi picior.

În tabăra adversă, reprezentanţii spitalului se apără şi susţin că tânărul ajunsese deja în stare gravă la spital.

Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Constanţa: Din nefericire pacientul este în stare critică. Beneficiază de tot suportul medical, de când a fost internat. Pacientul a venit în stare foarte gravă.

Acum, tânărul se află la Terapie Intesivă, intubat şi ventilat mecanic, iar şansele sale de supravieţuire sunt minime.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Părinţii tânărului din Constanţa, operat de 7 ori după o infecţie la o măsea, îi acuză pe medici de neglijenţă: "Este în stare critică"