Antena Meniu Search
x

"Nu mai pot să o privesc cum se stinge. Fetița mea moare în chinuri". O mamă din Vaslui, disperată să își salveze copila, care a făcut cancer de la o măsea

Să îți privești neputincioasă copilul cum se stinge în chinuri în fața ta. Este o durere pe care nicio mamă nu ar trebui să o trăiască. O femeie din Vaslui se luptă cu disperare să își salveze copila din ghearele morții.

De Redactia Observator la 08.12.2022, 16:45
"Nu mai pot să o privesc cum se stinge. Fetița mea moare în chinuri". O mamă din Vaslui, disperată să își salveze copila, care a făcut cancer de la o măsea - Shutterstock

Micuța Ecaterina a făcut un cancer de la o măsea. Medicii i-au scos mandibula, însă boala a continuat să avanseze, iar tratamentul din țară nu are efect. Cum nu are bani, femeia a apelat la o asociație ca să o ajute să strângă banii necesari pentru un tratament în Turcia.

Disperată să își salveze fiica din ghearele morții

„Ecaterina mea se stinge, în fiecare zi e mai rău, nu mă mai lasă nici să o ating, are dureri îngrozitoare! Vă implor, salvați-mi fetița. Fetița mea mai are o singură șansă, un tratament în străinătate dar trebuie să plătim 90.250 dolari.

Ecaterina a primit șansa la viață de la o clinică privată din Turcia, ultima ei șansă la viață, însă trebuie să achităm 90.250 dolari înainte de internare. Noi suntem oameni simpli de la țară, locuim în satul Ibanesti din Vaslui, nu avem nicio șansă să strângem acești bani. Vă implor, ajutați-mă. Vă implor, dacă sunteți părinți, voi înțelegeți că îmi dau viața pentru fetița mea.

Pe acelaşi subiect

Ecaterina are cancer pornit de la o măsea, medicii i-au scos mandibula însă boala avansează. Cancerul nu se oprește, se răspândește în tot corpul. Acum are metastaze la oase, în măduva spinării, în plămâni și o doare îngrozitor. Tot corpul o doare, nu suportă nici să o ating. Urlă să nu o mai ating nici eu și nici medicii și să o ducem acasă. Nu mai pot să o privesc cum se stinge și să nu pot să fac nimic. Am nevoie de bani, de bani mulți pentru a-mi salva copilul. Nu știu cum să mai fac, nu știu de ce viața costă, nu știu cum poate Dumnezeu să lase atât de multă durere pe Ecaterina. Nu știu cum să vă descriu cât de mult suferă, cât de tare o doare tot corpul, este îngrozitor. Nu mă lăsa nici să o țin în brațe. Medicii îi dau morfină și abia atunci se oprește din urlat.

Fetița mea moare în chinuri, vă implor ajutorul până nu este prea târziu, trebuie să reușim să strângem banii și să plecăm de urgență în Turcia. Când este sub influența calmantelor și nu o mai doare, Ecaterina mea găsește putere să zâmbească. În acele momente, imediat iau telefonul în mână ca să îi fac poză, poate din frică să nu fie ultimul zâmbetul.

Nu pot nici să scriu, mă îneacă plânsul, nu mai am putere, mă sting și eu cu Ecaterina mea, pur și simplu nu știu ce să fac ca să putem plăti tratamentul și să plecăm în străinătate. Medicii au încercat tot ce se putea încerca în România dar nu se mai poate face nimic pentru ea la noi în țară, doar să așteptăm sfârșitul vieții. Vă implor, trebuie să plecăm acum în străinătate”, este mesajul disperat al mamei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Nu mai pot să o privesc cum se stinge. Fetița mea moare în chinuri". O mamă din Vaslui, disperată să își salveze copila, care a făcut cancer de la o măsea