Antena Meniu Search
x

Galerie foto S-a stricat trenul care face legătura între Aeroportul Otopeni şi Gara de Nord. Călătorii s-au dat jos şi au luat-o cu bagajele printre şine

Zeci de călători au fost puşi într-o situaţie extrem de neplăcută, miercuri dimineaţa, după ce trenul care îi aducea de la Aeroportul Otopeni către Gara de Nord s-a stricat pe traseu.

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 15:20

Garnitura, care aparţine unei companii private, s-a stricat în zona triajului de la Podul Grant, iar călătorii au fost obligaţi să parcurgă pe jos, cu bagajele în braţe, cele câteva sute de metri pe care le mai aveau de parcurs până la Gara de Nord.

Trenul companiei private ar fi plecat în jurul orei 09.12 de la Aeroportul Otopeni şi ar fi trebuit să ajungă la ora 09.37 în Gara de Nord. Totuşi, trenul a cedat pe traseu şi, după câteva minute de aşteptare, pasagerii au decis să continue călătoria pe jos, printre linii, către Gara de Nord, chiar dacă astfel s-au expus unor pericole.

Nu se ştie exact care a fost motivul care a dus la stricarea trenului, dar cert este că el a ajuns, conform site-ului oficial al CFR, cu o întârziere de 49 de minute în Gara de Nord, făcând practic de trei ori mai mult decât cele 25 de minute pe care le avea de parcurs în mod normal între cele două terminale.

Mai mult, incidentul a produs haos în orarul trenurilor care fac legătura între Aeroportul Otopeni şi Gara de Nord. Trenul CFR care a plecat la 09.52 de la Aeroportul Otopeni şi trebuia să ajungă la 10.17 în Gara de Nord a avut o întârziere de 31 de minute, iar trenul CFR care a plecat la 10.32 de la Aeroportul Otopeni şi trebuia să ajungă la 10.57 în Gara de Nord a avut o întârziere de 14 minute. 

Incidentul a fost cu atât mai neplăcut pentru unii dintre călători cu cât ei aveau de prins legături din Gara de Nord către alte oraşe. Din imaginile primite via Fii Observator se vede cum călătorii coboară din trenul stricat şi o iau la pasă, printre linii, către Gara de Nord.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » S-a stricat trenul care face legătura între Aeroportul Otopeni şi Gara de Nord. Călătorii s-au dat jos şi au luat-o cu bagajele printre şine