Antena Meniu Search
x

Video Scafandrii ISU Bucureşti-Ilfov profită de vremea frumoasă şi se antrenează pe lacurile din Capitală. Imagini deosebite

De modul în care intervin ei depinde viaţa multor români, astfel că angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov fac tot posibilul să se menţină în permanenţă în formă.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 11:54

Sursa: ISU Bucuresti-Ilfov Vezi și
  • Scafandrii de la ISU Bucureşti-Ilfov s-au antrenat pe Lacul Pantelimon.

Este cazul şi scafandrilor din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov care au profitat de vremea frumoasă din Capitală pentru a se antrena. Ei au efectuat, în cursul zilei de miercuri, o şedinţă de pregătire pe Lacul Pantelimon.

Acţiunea a fost condusă de plutonierul-adjutant Suciu-Andreianu Mircea, din cadrul Departamentului Special de Salvatori. Acesta a şi oferit detalii pe parcursul acţiunii de pregătire, precizând, printre altele, că ultima intervenţie a echipei din care face parte s-a petrecut pe Cheiul Dâmboviţei, în dreptul Bibliotecii Naţionale, unde o persoană căzuse în lac.

Mesajul scafandrilor ISU Bucureşti-Ilfov pentru cei care utilizează ambarcaţiuni 

Plutonierul a ţinut să dea şi asigurări că "zi de zi ne pregătim intens pentru ca noi să fim întotdeauna în ajutorul dumneavoastră".

Pe acelaşi subiect

Plutonierul a transmis şi un mesaj special "pentru persoanele care folosesc ambarcaţiuni. Vă rog frumos, nu uitaţi să folosiţi vesta de salvare. Ea vă poate salva viaţa". 

Pe langa persoane cazute accidental în apă sau persoane care chiar încearcă să-şi pună capăt zilelor, scafandrii s-au "obişnuit" din păcate, în ultimii ani, să intervină şi la diferite cazuri în care persoane plonjează cu maşina în apă

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Scafandrii ISU Bucureşti-Ilfov profită de vremea frumoasă şi se antrenează pe lacurile din Capitală. Imagini deosebite