Antena Meniu Search
x

Video Reacția Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, după imaginile cu ambulanţierul care privește impasibil o pacientă în suferinţă

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a anunţat că s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în cazul ambulanţierului care a privit impasibil o pacientă în suferinţă, după ce imaginile au fost difuzate la Observator.

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 20:17

Vezi și

SABIF precizează că se delimitează de comportamentul pe care îl consideră ”neprofesionist, inuman şi nedemn al angajatului”. În reacţia trimisă echipei Observator, Serviciul de ambulanţă a anunţat că îşi cere scuze faţă de pacientă, familia ei şi opinia publică.

”Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, care vizează o înregistrare dintre un ambulanțier al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov  și un pacient, pentru corecta informare a opiniei publice precizăm că Departamentul pentru Situații de Urgență s-a sesizat cu privire la această speță, urmând a fi trimisă o echipă de control a DSU, la nivelul SABIF, în contextul verificării celor întâmplate.

Totodată, conform celor sesizate  în urma parcurgerii întregului material video, apărut astăzi în spațiul public, precizăm că nu vom admite ca astfel de situații să fie tolerate, acestea  îngreunând pașii spre atingerea scopului nostru comun, al tuturor serviciilor de urgență, de a răspunde prompt, eficient și cu empatie tuturor cetățenilor care ne solicită ajutorul”, se arată în comunicatul Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

O femeie de 74 de ani, cu fractură de șold, urcă scările blocului în genunchi, în timp ce "salvatorul" de pe ambulanţă care a adus-o acasă se uită la ea. S-a întâmplat în Capitală, noaptea trecută. Nu îi întinde mâna, nu o ajută să se ridice, nici vorbă să o urce cu targa în apartament.

O priveşte minute în şir, iar femeia, epuizată, se opreşte din treaptă în treaptă. Calvarul femeii a durat 20 de minute, timp în care a urcat două etaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Reacția Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, după imaginile cu ambulanţierul care privește impasibil o pacientă în suferinţă