Antena Meniu Search
x

Video Şofer de TIR filmat cum virează haotic pe contrasens, pentru a împiedica o depăşire: "Este un posibil criminal. Om nu îl pot numi"

Un şofer de TIR a fost filmat în timp ce şicana un participant la trafic, în zona localităţii Bâlhacu, din județul Buzău. Pe imaginile trimise pe Fii Observator se poate observa cum conducătorul mastodontului virează cu premeditare pe contrasens, doar pentru a-l împiedica pe şoferul din spate să intre în depăşire. Acesta ar fi fost deranjat de faptul că bărbatul de la volanul autoturismului ar fi condus cu viteza legală, şoferul TIR-ului fiind astfel "nevoit" să depăşească ilegal.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.07.2021, 12:35

Vezi și
  • Şoferul de la volanul maşinii ne-a spus că va merge la poliţie pentru a depune o plângere sau o sesizare, în urma incidentului

"Șofer de camion care a trecut de testarea psihologică conduce legal pe străzile din România. De fapt este un posibil criminal. Întâmplarea a avut loc azi dimineață, 20 iulie 2021, în jurul orei 05:30 după ce am ieșit din localitatea Bahalcu, imediat după ce am traversat trecerea la nivel de cale ferată. Practic șoferul era deranjat de mine ca am condus cu viteza legală în localitatea Bahalcu unde m-a și depășit nelegal forțând un alt autoturism din sens opus sa oprească în afara carosabilului pentru a evita un impact", ne-a spus Virgil.

Acesta a anunţat că va merge la poliţie pentru a depune o plângere. "Am sunat la 112 unde Poliția l-a dat în consemn. Eu vineri intenționez sa ajung la politie în Brăila, unde și locuiesc, sa depun o plângere sau sesizare în privința acestui "animal"... Om nu îl pot numi", a spus el.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Şofer de TIR filmat cum virează haotic pe contrasens, pentru a împiedica o depăşire: "Este un posibil criminal. Om nu îl pot numi"