Meniu
Search
x

Video Şofer filmat când intră pe autostrada A3 pe contrasens: Nu s-a oprit. Cât timp eu am stat în sensul giratoriu el nu a dat înapoi

Un şofer din Satu Mare a fost filmat în timp ce intra pe autostrada Transilvania pe contrasens. Imaginile au fost filmate de camera de bord a unui autoturism.

De Mihaela Uretu la 27.07.2021, 15:23
Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incindentul a avut loc în sensul giratoriu de la Nădăşelu, chiar la intrarea pe autostrada Transilvania, marţi seară, în jurul orei 21:00.  

Din imaginile trimise pe Fii Observator se observă cum o maşină de culoare neagră apare brusc, în dreptul ieşirii de pe autostrada, spre Turda, iar şoferul nu pare că ar urma să încetinească ori să oprească.

Andreea via Fii Observator: Filmarea este de ieri, ieșirea de pe autostradă, la Nădăşel. Şoferul era începător, un bărbat cam la vârsta de 50-60 de ani. Ieri pe la ora 21:00. Mașina era de Satu Mare şi nu s-a oprit :) Mașina din spatele meu a lăsat spațiu, iar el și-a continuat drumul. Sincer, nu știu până unde. Dar cât timp am stat eu în sensul giratoriu el nu a dat înapoi.

Incidentul vine după ce săptămâna trecută 43 de şoferi au mers pe contrasens pe A2. Au întors brusc pe autostrada Soarelui, au tăiat nepăsători calea altor şoferi şi au gonit sute de metri invers până când au ajuns pe sensul corect. Cei mai mulţi au mers pe benzile de urgenţă. Au fost însă şi şoferi pe prima bandă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Şofer filmat când intră pe autostrada A3 pe contrasens: Nu s-a oprit. Cât timp eu am stat în sensul giratoriu el nu a dat înapoi