Antena Meniu Search
x

Video Şofer inconştient, surprins de o cameră de bord făcând o depăşire periculoasă pe dreapta, în Vâlcea: „Ia uită-te şi tu, omoară oamenii! Doamnă, mai avuserăţi zile”

Un şofer inconştient a fost surprins de o cameră de bord făcând o depăşire periculoasă, în apropiere de Horezu, judeţul Vâlcea.

de Monica Palade

la 31.05.2021, 08:50

Vezi și

Tupeul şoferului autoturismului de teren este fără margini. Depăşirea ilegală a fost făcută chiar lângă postul de poliţie. 

În plus, când acesta a virat la dreapta, un microbuz tocmai oprise în staţie, iar din el a coborât o femeie care şi-a făcut cruce că a scăpat cu viaţă, coborând cu doar câteva secunde mai târziu, după ce maşina de teren a trecut razant pe lângă ea. 

Imaginile ne-au fost trimise de Marian pe Fii Observator, cel care se poate auzi şi în filmare, spunând: "Ia uită-te şi tu, omoară oamenii! Doamnă, mai avuserăţi zile!".

Poliţia din Vâlcea s-a autosesizat în urma imaginilor publicate de site-ul nostru şi face verificări în vederea identificării şoferului. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Şofer inconştient, surprins de o cameră de bord făcând o depăşire periculoasă pe dreapta, în Vâlcea: „Ia uită-te şi tu, omoară oamenii! Doamnă, mai avuserăţi zile”