Antena Meniu Search
x

Video Tânără, surprinsă făcând topless pe capota maşinii pe o şosea din Mureş: „Uite-o pe fată ce relaxată stă. Nicio treabă nu are”

Şoferii care s-au aflat zilele trecute pe sensul de mers Târgu Mureş -Sighişoara, în localitatea Acatari, au avut parte de o surpriză de proporţii.

de Monica Palade

la 09.07.2021, 18:07

Vezi și

O tânără a renunţat la haine şi a făcut topless pe capota maşinii aflată pe refugiu. „Uite-o pe fată ce relaxată stă. Nicio treabă nu are”, spune cel care a filmat şi ne-a trimis imaginile pe Fii Observator.

Iar tânăra nu pare să fie deloc deranjată nici că este claxonată, nici că este privită de cei care treceau în viteză cu maşinile pe lângă ea. Filmuleţul a fost făcut pe 7 iulie, în jurul orei 3.

O tânără din Teleorman, aproape dezbrăcată pe stradă

Imaginile amintesc şi de tânăra din Teleorman, care zilele trecute se plimba aproape goală pe stradă. Oamenii care au dat nas în nas cu ea au crezut că nu văd bine. Unii priveau nedumeriţi, alţii fluierau şi întorceau capul după ea, în timp ce alţii s-au arătat amuzanţi de situaţie.

Iar drumul tinerei nu a fost deloc scurt. Teleormăneanca s-a plimbat aproape jumătate de oraş în acest fel înspre centrul oraşului. În tot acest timp, au trecut pe lângă ea mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, însă nici unul nu a observat-o.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Tânără, surprinsă făcând topless pe capota maşinii pe o şosea din Mureş: „Uite-o pe fată ce relaxată stă. Nicio treabă nu are”