Antena Meniu Search
x

Video ''Tati, nu pot să mai respir.'' Clipe de panică în Năvodari. Ultimul etaj al unui bloc a fost făcut scrum

Ultimul etaj al unui bloc din Năvodari a fost făcut scrum, după ce un incediu a izbucnit la mansarda imobilului. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi au evacuat cei 14 oameni care se aflau atunci în bloc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Flăcările s-au extins rapid din cauza vântului şi au cuprins şi scările alăturate. Misiunea pompierilor nu a fost una uşoară, salvatorii aveau acces la acoperiş doar printr-o gură de 30 de cm. 

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 21:41

Vezi și

Incendiul a pornit de la mansarda blocului. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins rapid şi la un alt imobil din apropiere. 

''A fost o explozie. După câte am înţeles de la un vecin, de la o lumânare a pornit.''

14 locatari au fost evacuaţi din calea focului. Un nor de fum dens a acoperit cerul.

''Tati, nu pot să mai respir.''

Misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă. Accesul în mansardă se face printr-o singură gură de 30 de centimetri. În total, peste 1.500 de metri pătraţi au fost curpinşi de flăcări. Mansarda blocului a ars în totalitate. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » ''Tati, nu pot să mai respir.'' Clipe de panică în Năvodari. Ultimul etaj al unui bloc a fost făcut scrum